TÆNK GLOBALT - HANDEL LOKALT - FRI FRAGT FRA 499

Handelsbetingelser & Persondatapolitik


Ombytning og returnering
Vinen kan altid byttes til en anden vin eller kunden kan få pengene tilbage. Returfragten afholdes af kunden. Den returnerede vin skal være i samme stand, som ved leveringen. Vine købt en primeur eller skaffevarer tages ikke retur og byttes ikke. Reklamationer eller evt. returnering skal afgives til Roskilde Vinlagers kundeservice på telefon 61 41 61 49 eller e-mail carsten@roskildevinlager.dk
Reklamation og refusion

Reklamationer vedrørende vareleverancer skal omgående afgives til Roskilde Vinlagers kundeservice på tlf. 61 41 61 49. Alle nævnte priser er, medmindre andet er anført, inkl. moms og inkl. gældende afgifter. Der tages forbehold for tastefejl, udsolgte varer, samt for pris- og valutaændringer.

Roskilde Vinlager yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til Happy Wines hurtigst muligt. Varen kan returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Roskilde Vinlager alle naturlige fragtomkostninger. Ved reklamation, fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Roskilde Vinlager ApS
Støden 4A
4000 Roskilde
Tlf.: +45 61 41 61 49
email: carsten@roskildevinlager.dk

Returnering foregår til ovennævnte adresse. Vi opfordrer til at sikre ekspeditionen ved at vedlægge fyldestgørende information om varen, som bedes følge varerne. Gerne en kopi af ordrebekræftelse / faktura og kontonr. hvor refusionen kan overføres til samt evt. korrespondance mv. I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller annullerede forudbetalte ordrer, der afbestilles før afsendelse, vil der ske refusion. Refusionen sker normalt altid ved tilbageførsel til det betalingskort, hvorfra betalingen er kommet. Er betaling på den oprindelige ordre betalt via netbank har Roskilde Vinlager brug for oplysningerne; registreringsnummer og kontonummer, for at kunne tilbageføre refusionen. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller telefon til vores kundeservice på 61 41 61 49.

Rabat
Rabat gælder ikke på i forvejen nedsatte varer, skatkammervine og skaffevarer. Se priserne vin for vin ved at surfe rundt på shoppen og se evt. rabatten vin for vin efter rabatkoden er indtastet. Bemærk at der kun kan benyttes én rabatkode pr. ordre.
Nyhedsbreve
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, accepterer du følgende betingelser:
  •  Jeg accepterer, at Roskilde Vinlager gemmer mine oplysninger, så jeg kan kontaktes via email eller anden elektronisk post, med henblik på at informere samt markedsføre visse produkter og ydelser.
  • Jeg er klar over, jeg til enhver tid kan afmelde mig kontakt, direkte i nyhedsbreve, ved telefonisk kontakt på 61 41 61 49 eller ved at skrive til carsten@roskildevinlager.dk
Tilmelding til vores nyhedsbrev er privat - du må derfor ikke tilmelde venner, bekendte eller familie.
Persondatapolitik
1. GENERELT
1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes roskildevinlager.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. 
1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.roskildevinlager.dk
1.3 Roskilde Vinlager er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Roskilde Vinlager kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.
 
2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG
RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN
2.1 Når du besøger roskildevinlager.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.
2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud. 
2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.
2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. 
2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig. 
2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f. 
2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse.
2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig. 
2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

 
3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER
3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til Danske Fragtmænd, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af
Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Blandt andet videregives oplysninger om dit navn og din e-mail til TrustPilot således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på TrustPilots hjemmeside. Vælger du at foretage en anmeldelse bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende
oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.
3.2 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. 
3.2.1 kopi af Google LLC's certificering kan findes her »
3.2.2 kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her »
 
4. DINE RETTIGHEDER
4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder. 
4.2 Indsigtsretten 
4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. 
4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til carsten@happywines.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
4.3 Retten til berigtigelse 
4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. 
4.4 Retten til sletning 
4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. 
4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring  
4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  
4.6 Retten til dataportabilitet 

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.
4.7 Retten til indsigelse 
4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.
4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.
4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke 
4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på carsten@roskildevinlager.dk
4.9 Retten til at klage 
4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.
 
5. SLETNING AF PERSONDATA
5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år. 
5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. 
5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.
 
6. SIKKERHED
6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
 
7. KONTAKTOPLYSNINGER
7.1 Roskilde Vinlager ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:
 
Roskilde Vinlager ApS 
Støden 4A
4000 Roskilde

Tlf. nr.: 61 41 61 49
E-mail: carsten@roskildevinlager.dk
 
8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
8.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.
 
9. VERSIONER
9.1 Dette er version 1 af Roskilde Vinlager ApS persondatapolitik dateret den 01/06-2020